Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب اراک گفت: واردات محصولات و ماشین‌آلات خارجی به مشکل بزرگی برای هپکو تبدیل شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ربیع‌اله قربانی ظهر امروز در جلسه ستاد استانی اقتصاد مقاومتی با اشاره به وضعیت شرکت هپکو اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین مشکلات شرکت هپکو این است که با تهاتر بدهی‌های دولت و سازمان تامین اجتماعی به سبب بدهی 200 میلیاردی در سیستم بانکی بدهکار تلقی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بی اعتمادی صنایع معدنی کشور برای تهیه ماشین‌آلات مورد نیاز به ویژه دامپتراک یکی دیگر از مشکلات است در حالیکه توان تولیدی در شرکت هپکو وجود دارد همچنین مشکل دیگر تامین نقدینگی است که بانک‌ها حاضر نیستند بر اساس سوابق شرکت‌ها و تضمین‌ها وام دهند.

دادستان عمومی و انقلاب اراک ادامه داد: زمانی که یک واحد تولیدی رونق داشته باشد باید تعهد بدهد که مالیات را پرداخت کند و اگر فعالیتی نکند و زیان‌ده باشد مالیات به آن تعلق نمی‌گیرد.

قربانی تصریح کرد: اکنون مشکل مهم هپکو این است که بر اساس موارد 109 و 110 آیین‌نامه اجرایی قانون معادن به شرکت‌های معدنی اجازه واردات محصولات و ماشین‌آلات خارجی را داده که به مراتب با قیمت وهزینه کمتر نسبت به ماشین‌آلات نو وارد کشور می‌شوند و این ماشین‌آلات تابع استاندارد و ضوابط ویژه‌ای نیست.

وی بیان کرد: ادامه این روند باوجود ماشین‌آلات که در برابر صادرات مواد معدنی و خام‌فروشی انجام می‌شود علاوه‌بر اتلاف سرمایه ملی کشور پیامدی جز تعطیلی شرکت‌هایی مانند هپکو و سایر شرکت‌های محصولات مشابه در کشور ندارد بنابراین باید این روند تغییر پیدا کند زیرا میتوان گفت این شرکت ورشکسته است.

دادستان عمومی و انقلاب اراک عنوان کرد: دستگاه اجرایی باید نسبت به این موضوع ورود پیدا کند و اقدام ویژه‌ای در این زمینه انجام شود، قرار بود این شرکت به سازمان ایمیدرو یا کنسرسیوم معادن کشور واگذار شود، راهکار اصلی که هپکو از این وضعیت خارج شود این است که تولید آن در جایی مصرف داشته باشد که قابل رقابت با محصولات خارجی نیست.

قربانی با اشاره به سیاست‌های دستگاه قضایی گفت: در راستای سیاست‌های دستگاه قضایی با مقوله افزایش ورودی پرونده‌ها در زمینه اختلاف بین صنف‌ها و واحدهای تولیدی مواجه هستیم که ریاست قوه قضائیه در سفر به استان قزوین بر این موضوع تاکید کردند که حل و فصل دعاوی مربوط به صنوف از ابتدا و قبل از تشکیل پرونده با کمک صنوف و بخش خصوصی و ظرفیت‌های مردمی انجام شود.

وی افزود: در زمینه تشکیل پرونده و نحوه رسیدگی در محاکم و استفاده از نظر کارشناسی و تخصصی افراد شوراهای حل اختلاف در واحدهای صنفی و تولیدی داریم که اتاق اصناف و اتاق بازرگانی در زمینه توسعه این واحدها همکاری کنند تا شاهد کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هپکو هپکو اراک دادستان اراک ماشین آلات شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۲۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس منصوری در جلسه با دادستان‌های گلستان در گرگان با بیان اینکه عملکرد مجموعه قضائی استان در بخش دادسراها مطلوب است گفت: جایگاه خوب استان گلستان در شاخص‌های مختلف نتیجه تلاش دادستان‌ها و کارکنان دادسراهای استان و صمیمت، تعامل و هماهنگی است که رئیس کل دادگستری استان با مجموعه مدیریتی استان، قضات و کارکنان اداری ایجاد کرده است که در کشور مثال‌زدنی است.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور افزود: دادسرا نهاد مهمی در پیشگیری از جرایم و ناهنجاری‌ها، مبارزه و تعقیب و در نهایت اجرای احکام است که در این استان به دلیل سابقه طولانی رئیس کل دادگستری استان در سمت دادستانی، اهمیت این نهاد برجسته و به آن توجه خوبی شده است.

وی از آغاز طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور خبر داد و گفت: به منظور کاهش اطاله دادرسی طرح تعیین تکلیف پرونده‌های رسوبی در مراجع انتظامی کشور امسال اجرا می‌شود.

منصوری افزود: پیش‌نویس دستورالعمل این طرح با مشارکت تعدادی از دادستان‌های سراسر کشور در مرحله کارشناسی است که بلافاصله پس از تأیید و تصویب نهایی اجرای آن آغاز می‌شود.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور گفت: متولی اجرای این طرح دادستانی کل کشور خواهد بود و با اجرای آن پرونده‌های رسوبی در مراجع زودتر تعیین تکلیف خواهد شد. خوشبختانه گلستان از استان‌های خوب استان در تعیین تکلیف پرونده‌های رسوبی در کلانتری هااست.

وی در ادامه سخنان خود در این جلسه گفت: نظارت و بازرسی از پارکینگ‌های وسایل نقلیه موتوری در اولویت دادستان‌ها قرار دارد و در همه استان‌ها به ویژه استان‌های شمالی که شرایط جوی خاص دارند با تمهید رئیس کل دادگستری و دادستان‌ها زودتر این وسایل تعیین تکلیف شود تا به اموال مردم خسارتی وارد نشود. نظارت بر تعیین تکلیف اموال توقیفی موجود در انبارهای شهرداری‌ها هم از جمله مواردی است که از سال گذشته در دستور کار دادستان قرار گرفته است.

منصوری با اشاره به تخصصی شدن بازرسی‌ها از دادسراها و مراجع انتظامی سراسر کشور گفت: صرفه جویی در وقت، بررسی تخصصی عملکرد و بازرسی الکترونیک از جمله مزایای این اقدام است.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور در ادامه سفر خود به گلستان از دادسرای عمومی و انقلاب گرگان بازدید و در نشست با قضات این دادسرا درباره مسائل و موضوعات مرتبط با این بخش گفت‌وگو کرد.

بازدید از پارکینگ وسایل نقلیه موتوری از دیگر برنامه‌های معاون دادستان کل بود. در این بازید از طرح ابتکاری دادسرای مرکز استان برای جلوگیری از رسوب وسایل نقلیه موتوری و اطلاع به روز درباره وضعیت این وسایل رونمایی شد.

منصوری در ادامه برای بازدید به کلانتری شهرک امام گرگان رفت. بازدید از مرکز ترک اعتیاد اجباری توسکستان، آخرین برنامه روز اول حضور معاون دادستان کل کشور در گرگان بود. اقدام ابتکاری استان گلستان برای راه اندازی کارگاه‌های مهارت آموزی و اشتغال در کنار مرکز بازپروری معتادان در مرکز توسکستان از مواردی بود که این بازدید به آن پرداخته شد.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور در ادامه سفر خود به گلستان صبح جمعه به گنبد کاووس رفت و همراه با رئیس کل دادگستری استان، دادستان مرکز استان، رؤسای دادگستری‌ها، دادستان‌ها و رؤسای بخش شرق استان و مدیرکل زندان‌های استان از زندان این شهر بازدید کرد.

این هیأت قضائی از همه بندها و بخش‌های زندان گنبد کاووس از جمله بهداری، واحد فرهنگی، ورزشی و آشپزخانه سرکشی کردند. معاون دادستان کل کشور در این بازدید از مددجویان فعال به ویژه در بخش قرآنی و فرهنگی تقدیر کرد و تسهیلات قانونی به مددجویان واجد شرایط اعطا شد.

در این بازدید دادستان‌های استان به هزار و ۳۰۰ مددجوی واجد شرایط استان مرخصی اعطا کردند و برای ۶۵ نفر از زندانیان هم مرخصی پایان حبس منجر به آزادی اعطا شد ضمن اینکه ۶۰۰ درخواست مددجویان نیز جهت اعمال سایر تسهیلات من جمله عفو در دستور بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6089572

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان