Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از خرید ۵۰ دستگاه گریدر از شرکت هپکو اراک خبر داد و اعلام کرد: برای این تعداد قراردادی به مبلغ ۲۱۴ میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان منعقد شده است و تحویل به صورت مرحله‌ای خواهد بود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از خرید ۵۰ دستگاه گریدر از شرکت هپکو اراک خبر داد و تصریح کرد: این قرارداد هجدهم خرداد ماه امسال به مبلغ ۲۱۴ میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان با شرکت هپکو اراک منعقد شده و مدت قرارداد مذکور ۱۴ ماهه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تحویل گریدر‌های خریداری شده به صورت مرحله‌ای پس از ده ماه از دریافت پیش پرداخت شروع می‌شود و نحوه تحویل دستگاه‌ها برای سه ماهه اول هر ماه ۱۵ دستگاه و ماه آخر پنج دستگاه است.


تاکنون عملیات ساخت ۳۰ دستگاه از مجموع ۵۰ دستگاه گریدر، با پیشرفت حدود ۸۰ درصد انجام شده است.


همچنین با توجه به اسناد مثبته ارائه شده از سوی شرکت هپکو، کلیه سفارشات خارجی نیز انجام و وجه آن نیز پرداخت شده است که در قبال آن در دو مرحله ۴۵ درصد کل مبلغ قرارداد واریز شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت هپکو اراک هپکو گریدر سازمان راهداری وزارت راه و شهرسازی شرکت هپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۴۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه بهداشت ودرمان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان به گفته رئیس بیمارستان شهید بهشتی قروه برای خرید این دستگاه ۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

دکتر زند اظهار داشت: خرید این دستگاه پیشرفته توسط سازمان بهداشت جهانی صورت گرفته است.

وی افزود: نوبت دهی در شیفت صبح انجام می‌شود و حدود ۲۰ نفر بیمار پذیرش می‌شوند و اگر مشکل نیروی انسانی مرتفع شود نوبت دهی شیفت بعدظهر هم راه انداری خواهد شد.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی قروه یکی دیگر از نیاز‌های اساسی این مرکز درمانی را نبود دستگاه سی تی اسکن ذکر کرد.

 

دیگر خبرها

  • خرید ۵۰۰ دستگاه آمبولانس جدید و پیشرفته
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • گل‌های آلومینیوم اراک و پرسپولیس در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی
  • یک‌هشتم نهایی جام حذفی/ اعلام ترکیب پرسپولیس و آلومینیوم
  • توسعه بهداشت ودرمان
  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • شکایت شرکت نقل‌وانتقالاتی از پورتو برای پول انتقال طارمی