Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگران شرکت تولید ماشین آلات راهسازی شرکت هپکو در آستانه عید مبعث برای ۵۰ سالگی این کارخانه جشن گرفتند و در این مراسم چند محصول جدید هپکو رونمایی شد.

میقانی قائم مقام شرکت هپکو در زمینه محصولات جدید این شرکت توضیحاتی به شرح زیر ارائه داد.

امروز از نسل جدید بیل‌های زنجیری و لودر‌های سنگین ساخت هپکو رونمایی شد و دو محصول استراتژیک بیل‌های ۲۲ تن زنجیری نسل جدید و لودر ۷ تن نوین که در بازار مصرف کنندگان بسیاری دارد بعد از سال‌ها دوباره در خط تولید هپکو تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال آینده هم تولید دامپتراکت‌های معدنی در دستور کار است و با تلاش کارگران و مهندسان درابتدای سال ۱۵۰ دستگاه انواع محصولات به مشتریان تحویل داده خواهد شد.

قائم مقام شرکت هپکو قیمت مناسب، خدمات پس از فروش و کیفیت بالا را از مزیت‌های ماشین آلات سنگین تولید شرکت هپکو عنوان کرد.

رفیع مدیرعامل هلدینگ هپکو هم در زمینه فعالیت‌های این شرکت مادرصنعتی تولیدی توضیحاتی به شرح زیر بیان کرد.

شرکت هپکو اراک با ظرفیت سالانه ساخت ۳ هزار دستگاه انواع ماشین آلات راهسازی، معدنی و کشاورزی در خاورمیانه همواره بزرگترین و برترین بوده است.

دهه ۷۰ و اوایل دهه هشتاد اوج بالندگی هپکو با تولید سالانه ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه انواع ماشین آلات سنگین راهسازی بوده است، پیشرفتی که به مدد تلاش مهندسان و کارگران غیور این کارخانه حاصل شد.

متاسفانه باز هم واگذاری غیر اصولی سبب شد ابر صنعت ایران به دست نا اهلان بیافتد و سال‌ها از گردونه تولید دور بماند و بازار داخلی و خارجی را از دست بدهد.

ریشه دار بودن این صنعت و غیرت کارگران و مهندسان و عزم ساختن دوباره سبب شد تا دوباره جریان تولید در این کارخانه برقرار شود و امروز خرسندیم که از محصولات جدید رونمایی می‌شود.

خوشبختانه با حمایت معادن، وزارت راه شهرسازی و شهرداری‌ها تا کنون قرارداد‌های خوبی منعقد شده است، اما واردات ماشین آلات دست دوم راهسازی و معدنی همچنان کام هپکو را تلخ می‌کند.

مدیرعامل هلدینگ هپکو ضمن تشکر ازجریان سازی رسانه‌ها در انعکاس مشکلات این ابر صنعت و رساندن مشکلات به گوش مسئولان گفت: امیدواریم با لغو واردات که هر ساله چیزی نزدیک به ۲۵۰ میلیون دلار ارز از کشورمان خارج می‌کند هپکو دوباره به روز‌های اوج خود باز گردد و خبر‌های مسرت بخش و مثبت را به مردم اطلاع دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت هپکو دامپتراک محصول جدید ه ماشین آلات شرکت هپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۱۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی

 


مجتبی خیام نکویی  در مراسم رونمایی از طرحهای شرکت‌های دانش بنیان و فناور  گفت: برای اینکه بخش کشاورزی به مفهوم واقعی کلمه تحول پیدا کند و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم، مهمترین مولفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. ما ایجاد حدود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان را در هر یک از دهکده‌های فناوری و نوآوری پیش‌بینی کردیم که شاید فعال‌ترین دهکده ما از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌ها در خراسان رضوی باشد.

او با اشاره به رونمایی تعدادی از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: این دستاوردها می‌تواند تحول چشمگیری در کل کشور اعم از ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند. آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: با این کار قسمت اعظم نانوایی‌های خراسان رضوی نان کامل تولید می‌کنند. اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقاء سلامت مردم برداشتیم.

نکویی بیان کرد: اگر نان کامل در سبد غذایی مردم ما قرار بگیرد، می‌تواند ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماری‌ها را از بین ببرد، بنابراین اهتمام سازمان تات(سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) این است که همه نوع حمایتی را انجام دهد تا این اتفاق در کل کشور انجام شود. خوشبختانه استان خراسان رضوی در این موضوع از همه استان‌ها جلوتر است.

او تصریح کرد: ما نیازمند یک بسته سیاستی هستیم تا تولیدکنندگان نان این ظرفیت را داشته باشند که وقتی نان‌ را در اختیار مردم قرار می‌دهند از نظر اقتصادی برای آن‌ها به صرفه باشد. از همه افرادی که می‌توانند در تولید نان کامل به ما کمک کنند، درخواست کمک می‌کنیم و آن‌ها را در پارک علم و فناوری و دهکده‌های فناوری مورد حمایت ویژه قرار می‌دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما حدود ۶۲۱ شرکت دانش‌بنیان را در مجموعه بخش کشاورزی داریم، تاکید کرد: این تعداد نسبت به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کل ۷ درصد بوده، در حالی که انتظار ما ۲۰ درصد است. برای ایجاد انگیزه نیازمند حمایت‌های ویژه نسبت به بقیه حوزه‌ها هستیم. ما برای تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی و انتقال رایگان ۴۰۰ فناوری که در مجموعه سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج قرار دارند، به شکل رایگان زمین در اختیارشان قرار می‌دهیم.

نکویی اظهار کرد: با صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ‌توافق کردیم که بتوانیم امسال به شکل ویژه‌تر در حوزه امنیت غذایی از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان