Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@00:56:50 GMT

«هپکو» ۵۰ ساله شد/ غرش دوباره غول صنعتی خاورمیانه

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۸۲۱۱۸

«هپکو» ۵۰ ساله شد/ غرش دوباره غول صنعتی خاورمیانه

کارگران شرکت هپکو اراک که عنوان بزرگترین تولید کننده تجهیزات سنگین خاورمیانه را یدک می کشد ۵۰ سالگی تأسیس این شرکت را به مناسبت روشن شدن دوباره چراغ تولید در این واحد عظیم صنعتی برای بازگشت به روزهای اوج جشن گرفتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ صبح امروز دوشنبه ۹ اسفندماه با حضور جمعی از مدیران و کارگران شرکت هپکو در اراک جشن ۵۰ سالگی این شرکت به پاس نیم قرن فعالیت مؤثر صنعتی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هپکو در ابتدای دهه ۵۰ با هدف مونتاژ ماشین‌آلات سنگین راهسازی در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار در اراک تاسیس شد و خیلی زود با قرار گرفتن در کنار غول های بزرگ صنعتی دنیا در حوزه تولید ماشین آلات سنگین همچون ولوو، لیبهر و کوماتسو عنوان اولین و بزرگترین سازنده تجهیزات سنگین در ایران و خاورمیانه را از آن خود کرد.

شرکت هپکو در طول ۵۰ سال گذشته با خطوط تولید مجهز به تجهیزات فوق‌پیشرفته سهم مهمی در تولید انواع تجهیزات و ماشین‌آلات سنگین معدنی، راهسازی، انواع جرثقیل‌ها، تجهیزات حفاری، نیروگاهی، تجهیزات بنادر و صنایع نفت و گاز داشته است، حتی این شرکت در دوران دفاع مقدس با تمام محدودیت ها در تأمین تجهیزات و ماشین آلات موردنیاز در مناطق عملیاتی خوش درخشید.

متاسفانه این شرکت در اواسط دهه ۸۰ در حالی که در دوران اوج قرار داشت در گرداب خصوصی سازی های غیراصولی افتاد و کارگران هپکو بیش از یک دهه با مشکلات و تبعات ناشی از سوءمدیریت های این اقدام دسته و پنجه نرم کردند ولی در طول یکسال اخیر با همت خود توانستند بار دیگر چراغ تولید در این واحد عظیم صنعتی را روشن کنند.

اینک بعد از مدت ها صدای چرخش چرخ های تولید در شرکت هپکو طنین انداز است و این مجموعه عظیم صنعتی با همت کارگرانی که سال ها پای تنها مطالبه خود یعنی کار و تولید ایستادگی کردند دوباره مسیر بازگشت به روزهای اوج خود را می پیماید، روزهایی نه چندان دور که تولید انواع محصولات و ماشین آلات راهسازی و معدنی به قریب سالانه ۳ هزار دستگاه در سال رسید و نام هپکو را در کنار غول های بزرگ صنعت تولید ماشین آلات سنگین قرار داد.

این روزها اخبار رسیده از شرکت هپکو از انعقاد قراردادهایی برای روشن شدن مجدد چراغ تولید در هپکو حکایت دارد، نهایی شدن قرارداد فروش دامپتراک های جدید معدنی، انعقاد قرارداد فروش انواع محصولات و ماشین آلات ازجمله تراک معدنی، لودر و بیل مکانیکی و گریدر توسط این شرکت تولید کننده ماشین آلات معدنی و راهسازی هر چند با وجود کارشکنی ها و در تعدادی بسیار کمتر از توان تولیدی این مجموعه اما اخباری امیدبخشی هستند که در ماه های اخیر از هپکو شنیده شد.

حالا اما شرکت هپکو برای بازگشت به اوج و گذر از یک پیچ تاریخی نیازمند حمایت قاطع و همه جانبه دستگاه های مسئول به خصوص دولت و مجلس و اهتمام به جلوگیری از واردات بی رویه در راستای حمایت از تولیدات داخلی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ماشین آلات سنگین ماشین آلات شرکت هپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۲۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای اسلامی استانداری زنجان با اشاره به نتایج مثبت پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها گفت: رشد اعتبارات و تجهیز دهیاری‌ها به ماشین‌آلات باعث شد حجم عملیات عمران روستایی در استان به طور قابل توجهی بالا برود و مناطق روستایی استان از این لحاظ به کارگاه عمرانی تبدیل شود.

وجیه‌الله بیگدلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: سال گذشته بالغ بر دو هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات کم‌بهره برای خرید ماشین‌آلات سبک و سنگین به دهیاری‌های استان اختصاص پیدا کرد.

وی با اشاره به نتایج مثبت پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها گفت: رشد اعتبارات و تجهیز دهیاری‌ها به ماشین‌آلات باعث شد حجم عملیات عمران روستایی در استان به طور قابل توجهی بالا برود و مناطق روستایی استان از این لحاظ به کارگاه عمرانی تبدیل شود.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای اسلامی استانداری زنجان تصریح کرد: این تسهیلات در راستای ایجاد درآمد پایدار برای دهیاری‌ها در جهت افزایش سطح خدمت‌رسانی به روستاییان پرداخت شد.

وی با بیان اینکه با تأسیس دهیاری در ۵۲ روستای جدید طی فعالیت دولت سیزدهم، تعداد دهیاری‌های استان به ۷۰۹ مورد رسیده است، اضافه کرد: همچنین ۶۲۵ دهیاری در استان ارتقا پیدا کرد که این موضوع در تخصیص اعتبار و ماشین‌آلات به دهیاری‌ها بسیار مهم است.

بیگدلی گفت: بر اساس نتایج سرشماری سال ۹۵، جمعیت روستایی استان زنجان بالغ بر ۳۴۶ هزار نفر است که این میزان ۳۷ درصد کل جمعیت استان را شامل می‌شود.

کد خبر 748686

دیگر خبرها

  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان