Web Analytics Made Easy - Statcounter

میقانی گفت: در حال حاضر شرکت هپکو ۳۵ درصد ارزش ماشین تراک معدنی ۶۵ تن را داخلی سازی کرده که به ازای هر دستگاه ۳۵ درصد از خروج ارز جلوگیری می‌شود و هر ماشین ۷ تا ۸ میلیارد تومان حفظ ارز دارد.


به گزارش گروه استانی خبرگزاری دانشجو؛ علیرضا میقاتی قائم‌مقام مدیرعامل شرکت هپکو عصر امروز چهارشنبه ۲۴ فروردین در آیین رونمایی از محصول جدید تراک معدنی در شرکت هپکو اراک گفت: همان‌طور که سال گذشته قول داده بودیم توانستیم تراک ۶۵ تن را به بازار عرضه کنیم، این ماشین نقش ویژه‌ای را در حمل و جابجایی مواد معدنی دارد و این توان وجود دارد که سالیانه تا حدود ۱۵۰ دستگاه از این ماشین به بازار عرضه کنیم و اگر تقاضای بیشتری وجود داشته باشیم می‌توانیم ظرفیت را تا ۲۵۰ دستگاه افزایش بدهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



میقانی تصریح کرد: سالیانه عدد قابل‌ملاحظه‌ای بابت واردات تراک و دامپتراک‌های معدنی ارز از کشور خارج می‌شود که در سال ۹۷ این عدد به حدود ۱۸۹ میلیون دلار می‌رسد، در مورد این ماشین در فاز اول حدود ۳۵ درصد ارزش ماشین را داخلی سازی کرده‌ایم که به ازای هر دستگاه ۳۵ درصد از خروج ارز جلوگیری می‌شود و هر ماشین ۷ تا ۸ میلیارد تومان حفظ ارز دارد، اما جدا از این موضوع می‌توانیم خدمات بهتری را ارائه کنیم تا این ماشین سال‌ها برای کشور کار کند.

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت هپکو خاطرنشان کرد: شرکت هپکو در گذشته نیز افتخار تولید دامپتراک ۱۰۰ تن را داشته و با توجه به وجود وارداتی که طی سال‌های اخیر در این حوزه وجود داشت بیش از دو سال است که روی پروژه تولید تراک ۶۵ تن کار شده تا ایراننیزه شود.

وی افزود: تاکنون ماشینی با این مختصات فنی و متناسب با شرایط معادن کشور نداشته‌ایم، این تراک از موتور ۱۵۳۰ اسب بهره می‌برد و مجهز گیربکس اتوماتیک و آپشن مهم فرمان اضطراری است که بسیاری از ماشین‌های وارداتی از آن بی‌بهره هستند، قابلیتی که قابلیت فرمان گیری بدون حضور راننده را به ماشین می‌دهد.

میقانی ادامه داد: نکته مهم اینجاست که این محصول به دست کارگران توانمند هپکو ساخته‌شده و این نوید را می‌دهیم که این ماشین را ارتقا بدهیم به‌زودی آن را تا حدود ۱۰۰ تن به بازار عرضه خواهیم کرد.

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت هپکو اظهار داشت: لودر‌های ۷ تن و بیل‌های ۲۲ تن هپکو سال گذشته به بازار عرضه شد و در پاییز امسال نیز بیل ۷۵ تن را به معادن عرضه خواهیم کرد، این توانمندی در هپکو وجود دارد که ماشین‌آلات معادن را متناسب با شرایط طراحی و تولید کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هپکو اراک میقاتی بازار عرضه شرکت هپکو ۳۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۶۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام

معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سعید هژبری امروز _جمعه هفتم اردیبهشت‌_ در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات بحران اظهار کرد: مسیل‌های شهر ایلام یکی از چالش‌های مدیریت بحران استان است که با پیگیری‌های استاندار و دستور معاون اول رئیس‌جمهور، تخصیص ۱,۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شد.

وی افزود: این اعتبار در طول ۳ سال توسط سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو برای ستاد بحران استان تخصیص داده می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به مطالبات مردم در خصوص تملک اراضی عقبه سد سیمره گفت: سد و نیروگاه سیمره برای افزایش تراز به ۷۱۰ متر، به تعیین تکلیف تملک اراضی عقبه سد نیاز دارد که در این راستا پرداخت حق و حقوق قانونی مردم برای مدیریت استان حائز اهمیت است.

هژیری اضافه کرد: اجرای عملیات نهال‌کاری، آبخیزداری و آبخوان داری باید همواره در دستور کار استان باشد زیرا با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به پدیده فرونشست زمین در برخی نقاط استان گفت: برای رفع مشکلات ناشی از صداهای زیرسطحی شهر سرابله پیگیری‌های زیادی توسط استان انجام شده اما سازمان مدیریت بحران کشور باید با تعریف اعتبارات ملی به این موضوع به عنوان یک پدیده نادر زمین شناسی ورود کند.

هژیری با اشاره به تردد ۶۰ درصدی زوار از مرز مهران تأکید کرد: برای مدیریت، هدایت و تسهیل‌گری این حجم از ترددها باید اعتبارات ویژه‌ای تخصیص داده شود.

کد خبر 748068

دیگر خبرها

  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز